banner78
banner25

Sedefçi''Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını layık olduğu bir yere vereceğiz''
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin, layık olduğu yere verileceğini söyledi.
Sedefçi, Edirne Belediye Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye siyasetine ve şehirlerine katkı yapan insanların isimlerini kentteki cadde ve sokaklara verdiklerini belirtti. Yazıcıoğlu'nun da ismini layık olduğu yere vereceklerini ifade eden Sedefçi, ''BBP'li arkadaşlarla daha önce yaptığım görüşmede bir sözüm vardı, acele etmesinler, inşallah Nisan ve Mayıs aylarındaki meclis toplantılarında Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını layık olduğu bir yere vereceğiz. Hamdi Sedefçi verdiği sözü yemez. Biz sözümüzün eriyiz. O konuda kimse olumsuz düşünmesin''dedi.
Sokak hayvanlarına ilişkin de Sedefçi, Edirne'deki sokak köpeklerinin kısırlaştırılıp, bakımları yapıldıktan sonra doğaya bırakıldığını söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30