banner78
banner25

Seçilmeden çözüm üretiyor!
AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, Başbakanlığın daveti üzerine Ankara’ya gitti.

Başbakanlıkta önemli görüşmeler yapan Emir, Edirne ve Keşan için kördüğüm olmuş sorunları çözüme kavuşturdu.

Başbakanlıktaki görüşmelerin yanı sıra birçok ziyarette bulunan Emir, yeni dönemin Edirne için güzel sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, ile görüşen Emir, Edirne’de devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Müsteşarı Şaban Atlas ile görüşen Emir, uzun bir süredir yılan hikâyesine dönen Keşan kavşak sorununu çözüme kavuşturdu.

TOKİ Başkanı Ergun Turan’ı makamında ziyaret eden Emir, yapımı devam eden Keşan TOKİ konutlarının teslimatı hakkında görüşme yaparak Mayıs sonuna kadar teslimat sözü aldı.

Emir, Ankara’da Edirne’nin öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, yeni dönemde Ankara’nın desteğinin her dönemden daha fazla olacağını dile getirdi.

Gittiği her kurumda Edirne adına bir proje olduğuna dikkat çeken Emir, yeni dönemde kurumlarla kurulacak iyi ilişkilerle Edirne adına önemli projelerin hayata geçeceğini dile getirdi.

Başbakan Davutoğlu’nun kendisine ‘ en az iki Milletvekilini alın ben Edirne’yi Bakansız bırakmam’ sözünü hatırlatan Emir, Edirne’nin Davutoğlu’nun isteğini yerine getirmek için Edirne halkından destek istedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30