banner78
banner25

Saraçlar ve Maarif sil baştan!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Edirne Belediyesi ziyareti öncesinde bir araya gelen ve ayaküstü konuşarak önemli görüşmeler yapan Edirne Valisi Hasam Duruer ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Saraçlar caddesi ve Maarif caddesinin yeniden elden geçirilerek düzenleneceğini belirttiler.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınacak destek ile kentte oluşan çirkin görüntüleri yok etmek adına el birliği ile çalışma kararı alan Vali Duruer ve Başkan Sedefçi ilk olarak Saraçlar caddesi ile Maarif caddesinden çalışmalara başlayacaklar.
Maarif caddesi üzerinde bulunan su terazisinin çevresinin çirkin görüntüsünün kente yakışmadığını ve her geçişte kendisini rahatsız ettiğini belirten Vali Hasam Duruer Başkan Sedefçi’den destek isteyerek “gel burasını hep birlikte düzenleyelim ve çirkinlikleri kaldıralım”dedi.
Maarif caddesi üzeri Efe Otel karşısında bulunan ve Türk Eğitim Vakfına ait olduğu bilinen binanın yakılması ve kaldırılması için ilgililerle görüşeceklerini belirten Vali Duruer “tarihi bir değeri yok ve görüntü kirliliği yaratıyor.Görüşelim ve kaldırılması için ne gerekiyorsa yapalım.O çevreyi güzelleştirelim”dedi.
Başkan Sedefçi’de “siz Valisiniz.Sizin desteğiniz olduktan sonra ben varım.Bu kenti el birliği ile güzelleştirelim”diyerek her iki caddenin düzenlemesinin yeniden yapılacağının sinyalini verdi.
Başkan Sedefçi yapılacak düzenlemenin Saraçlar caddesi ve Maarif caddesi arasında kalan Osmaniye ve Orhaniye caddelerini de kapsamasını isteyerek gerekli çalışmalara başlanması için ekip oluşturacaklarını ve projeleri hazırlandıktan sonra girişim yapacaklarını kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30