banner78
banner25

Şahin

Türkiye Kadınlar Güreş Milli takımında sporcu olarak başarıdan başarıya koşan Milli Güreşçi Hafize Şahin Edirne Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret etti.

İki hafta önce Finlandiya’da yapılan Avrupa Büyük kadınlar güreş müsabakalarında mücadele veren ve Türk spor tarihinde bir ilke imza atan Şahin 60 kg’da madalyaya ulaşan ilk ve tek isim olmuştu.

Bugün Edirne Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret eden milli güreşçi Hafize Şahin Vali Duruer ile bir süre sohbet etti.

Vali Duruer Hafize Şahin’in Avrupa ikincisi olduğunu ve Türkiye’nin bu sahada başarılı olduğunu belirterek “kendisine Edirne olarak başarılar diliyoruz.İnşallah Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını da bizlere yaşatır”dedi.

Hafize Şahin ise bayanlar tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini ve Avrupa ikinciliği elde ettiğini belirterek “ bu bizim için önemli bir başarı.Gönül isterdi ki,Avrupa’da İstiklal marşımızı dinleteyim,bayrağımızı göndere çektireyim ama ikincilikte kaldım.Umarım bundan sonraki müsabakalarda bu madalyanın rengi altına döner.Destek veren kişilere ve davetinden dolayı Edirne Valisine teşekkür ediyorum”diyerek Avrupa’da güreşçilere çok daha fazla önem verildiğini ve tecrübe olarak bizlerden çok önde olduklarını söyledi. Şahin “onlara verilen destek bizden çok daha fazla.Bizde bunu azmimizle kapatmaya çalışıyoruz.Bizim almış olduğumuz madalyalar bunların teminatı.Bize destek verildikçe biz bu açığı kapatacağız”dedi.

Vali Duruer Milli Güreşçi Hafize Şahin’e bir adet yarım altın hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Serhad Ocak ile güreş antrenörü Habil Kara hazır bulundular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30