banner78
banner25

Rüşvetin itirafı!

Edirne’nin İpsala ilçesinde müteahhitlik yapan E.Ş. isimli şahıs Facebok sosyal paylaşım sitesinde ki bir paylaşımı ile Kuran Kursuna rüşvet verdiğini açıkça itiraf etti.

E.Ş. isimli kişinin iddiaya göre Ak Partili Belediye’ye iş yaptığı, ancak parasını alamadığı gerekçesi ile sürekli olarak diyet öder gibi para ödemek zorunda kaldığı açıkça görüldü.

Belediye’den alacağını alabilmek için kendisine Kuran Kursu’nun adres gösterildiğini sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımı ile dile getiren E.Ş. dün yaptığı ilk paylaşımında kendisinin bağış (diyet) ödemek zorunda kaldığını işte bu cümlelerle açıkça belirtiyor.18 Ekim 2016 saat 12:45’te yaptığı paylaşımda“Allahım beni affet başkanımıza uyduk kuran kursuna rüşvet verdim ne yapayım belediyeden alacağımız gecikince para vermemiz söyledi bizde mecbur verdik o söz verdi biz parayı odedik”dedi ve paylaşımdan 25 dakika sonra bir başka paylaşımla “Yine paramız geçiştiriliyor acaba kime para ödemeniz gerekiyor heyecanlı bekleyiş içinde yım acaba kime ödeyeceğiz ruşvetimizi”diyerek açıkça bağış alındıktan sonra parasını belediyeden alabildiğini söylüyor.

Yapılan bu yorumların ardından E.Ş.’nin sosyal paylaşım sitesinden 12:45’te yaptığı yorumu kaldırdığı ancak 19 Ekim 2016 bugün saat 16:10’da “Hırsız olmak böyle işte olsun o arkadaşim tarihe hırsız olarak bende hırsızlık la mücadele eden kişi olarak yazılacağı biz hiç bir zaman allahtan başkasına boyun bukmedik bukmeyizde onlar allahın varlığına inanmayan ama hocanın arkasındaki sahtekarlardir namuslari üzere söz verirler namuslari ucuz olduğu için sözlerinde durmazlar ben mücadele mi vereceğim”dediği görüldü.

Şimdi yaşanan bu olay karşısında bağış yaptırmak zorunda bırakılan iş adamının isyanının ne denli haklı olup olmadığı anlaşılmaya çalışılırken söz konusu Belediye’nin Kuran Kurslarına zorunlu bağış yaptırdığı iddiaları da akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30