banner137
banner25

Rotary’de devir teslim!
1977 yılından buyana Edirne’de faaliyet gösteren ve birçok projeye destek verdiği gibi uygulanması aşamasında da öncülük eden Edirne Rotary kulübü dün akşam düzenlenen gece ile dönem başkanlığı devir teslim törenini gerçekleştirdi.
Bir yıldan buyana başarılı bir şekilde 2420 nci Bölge Edirne Rotary kulübü dönem başkanlığı görevini sürdüren Dr.Muzaffer Memiş görevini sekreter Halil Altuğ’a devretti.
Edirne’nin seçkin isimlerinin yer aldığı törende 2420 Bölge Guvernör yardımcısı Erdal Ataözden ve eşide hazır bulundu.
34 ncü dönem başkanı Dr.Muzaffer Memiş’in açış konuşması ile başlayan gecede Rotary’ye gönül veren dostlara teşekkür belgesi ile minyatür Kırkpınar kispeti hediye edildi.
Konuşmasında dönem başkanlığı süresince Rotary’de yaptığı hizmetleri anlatan Muzaffer Memiş başarılarının altında ortak hareketin yattığını ve bunda en büyük desteği değerli dostları ile başardığını belirtti.Memiş “bundan iki yıl önce bana bir telefon geldi.Başkanlar divan kurulu oluşturulmuş ve benim gelecek dönem başkanı olmama karar verilmiş.Önce gururlanıyorsunuz.Ama sonrada düşünüyorsunuz?Ben ne kadar Rotaryanım?Ne biliyorum?Acaba başkanlık yapabilir miyim?Bir sürü düşünce alıyor sizi.Sonra eşimle konuştum ve kendisi bana “aman dikkatli ol.Sen yaparsın” deyince kabul ettim ve gerçekten zor bir görev olduğunu biliyorum”diyerek göreve başladığını belirtti.
Yapılan konuşmanın ardından bir yıldır görevini başarı ile sürdüren 34 Dönem başkanı Dr.Muzaffer Memiş görevini sekreter Halil Altuğ’a Rotary kolyesini takarak teslim etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30