banner78
banner25

Partisinin oylarını arttırmıştı!
 Ak Parti Edirne Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde Tuna Bekleviç'in ardından kurulduğu günden buyana partisine büyük emek vermiş İl Genel Meclis üyeliği ve Başkanlığının yanı sıra,il başkanlığı görevlerinde bulunmuş Av.Müjdat Kahve bugün düzenlenen toplantının ardından resmi mürcaatını İl Başkanı Rafet Sezen'e yaptı.
Parti toplantı salonunda düzenlenen aday adaylığı açıklamasında katılımın oldukça yoğun olması çok sayıda partilinin ayakta ve dışarda kalmasına neden oldu.Yoğun ilgi karşısında memnun olduğu gözlenen Müjdat Kahve "partinin kurulduğu günlerde bir elin parmakları kadar az olan insan sayısının bugün salonlardan taşması insanların Ak Partiye olan inancının ve güvencinin göstergesidir" diyerek gelinen noktaya dikkat çekti.
2001 yılında partinin kucusu sıfatı ile bu görevde yer aldığını aktaran Kahve "2001 yılında kurucusu olarak büyük AK Parti ailesinin mensubu olmaktan bugüne kadar da çok farklı görevlerde bulunmaktan dolayı hep onur duydum ve duyacağım. AK Parti'yi Edirne'de bir elin parmakları demeyeyim ama iki üç elin parmakları sayısınca arkadaşlarımızla kurarken Allah'a hamdolsun ben de bu kutlu yolculuğun içinde yer almanın şerefine nail oldum"dedi.
Siyasi hayatına 2001 yılında başladığını ifade eden Kahve o dönemde partinin iktidar olmadığını birçok zorluğu çekerek bugünlere geldiklerini anlatırken eski günleri aradıklarını ve büyük zorluklar çektiklerini kaydetti.
Partisinin bugün büyük kitlelerin partisi olduğunu aktaran Kahve zorluk dönemlerinden bahsederek "Bugün büyük kalabalıklarla büyük imkanlarla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Böyle binalarda çalışmayı o günlerde hayal dahi edemezdik. Kıyıda köşede bulduğumuz kirasını zor zahmet arkadaşlarımızın ceplerinden ödediği bir binada bu kutlu yolculuğu Edirne'de de başlatmıştık. Ben 2002 yılında nasip oldu dost ve arkadaşlarımızın teşvikiyle milletvekili aday adayı oldum. Genel merkezimizin takdiriyle 2'nci sırada değerlendirildim. 2002 yılında Edirne'de çok düşük bir oy aldık ve bir milletvekili çıkarabildik. 2004 yılında yine arkadaşlarımızın teşvikiyle il yönetimi adına Edirne Merkez'den İl Genel Meclisi Üyeliği'ne aday oldum birinci sıradan ve seçildim. Son iki dönem son iki yılında değişen kanunla birlikte artık valilerin başkanlığı bitmişti, meclis kendi başkanını seçiyordu yine arkadaşlarımızın teveccühüyle iki yıl İl Genel Meclisi Başkanlığı yapma şerefine nail oldum bu partim adına. 2009'da genel merkezimizin takdiriyle il başkanlığına aday gösterildim ve yapılan kongre neticesinde il başkanı oldum. Yaklaşık 4 yıl 9 ay il başkanı olarak, 2 yıl il genel meclisi Başkanı olarak AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde 101'nci il başkanları toplantısı yapılmıştı. Bu fakire bu toplantıların 60 küsür tanesine katılmak nasip oldu"diyerek partinin her kademesinde görev yaptığını ifade etti.
Milletvekilliği aday adaylığını bir gecede düşünerek karar vermediğini aktaran Kahve siyaset sayesinde doğduğu büyüdüğü kentin ara sokaklarını dahi bilmediğini ancak siyaset sonrasında her şeyi öğrtendiğini belirterek  "Edirne'nin ara sokakları, tüm ilçe, belde ve köyleri dahil tanıma fırsatı buldum, tüm detaylarına kadar. Yaptığım görevler dolayısıyla Ankara'ya gidiş gelişlerde de Ankara'yı Ankara siyasetini ve bürokrasisini, bakanlıkları, iş takibini yeterince öğrendiğimi sanıyorum. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra genel merkezimizle yaptığımız istişareler neticesinde il başkanlığı görevinden ayrıldım. Milletvekili adayı olmak, akşam yattım sabah kalktım karar verdim milletvekili adayı olayım. Veya aklıma esti milletvekili adayı olayım diyerek verilebilecke bir karar değil"dedi.Edirne'nin kendilerini çok iyi tanıdığını ifade eden Müjdat Kahve " Nasıl takdir nasıl tecelli eder bilemeyiz. Genel merkezimiz, sayın Başbakanımız, Edirne bizi tanıyor ve biliyor. Biz her şeyimizle bugüne kadar kamuoyunun gözü önünde aile ve iş hayatımızla yer almış bir insanız. Bugüne kadar bize destek veren dostlarımızın yüzünü kara çıkarmamak,  başını önüne eğdirmemek adına elimizden gelen gayreti gösterdik, Allah'ın izniyle bundan sonra da bize güvenenleri mahçup etmemek adına var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz"diyerek partisinin oy oranını yüzde 9'lardan yüzde 31.5'lere çıkardıklarını kaydetti.
Kahve konuşmasını ardından aday adaylığı başvuru formunu İl Başkanı Rafet Serzen'e teslim etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keremedenli 9 yıl önce

Yolun açık olsun.allah utandırmasın.herşey istediğin gibi olur insaallah.her şeyin güzeline layıksın yakışır diyorum.

banner30