banner137
banner25

Olmadı vekil!
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan seçim çalışmaları yoğunluğundan trafik uyarı levhalarını hiçe sayıyor.Ankara’daki yoğun geçen 4+4+4 çalışmalarının stresini atmak için hafta sonu Edirne’ye gelen ve partilileri ile bir araya gelerek değerlendirme yapan Milletvekili Gürkan çalışma sonrasında Zübeyde Hanım caddesinden Jandarma kavşağı istikametine aracı ile hareket etti ve U dönüşü yapılmayan yerden U dönüşü yaptı.06 R 2222 plakalı aracı ile yasak olan yerden dönüş yapan Gürkan objektiflerimize işte böyle yakalandı.
Kanun gereği Trafik uyarı levhalarına uymamanın cezasının 47-1/C maddesi uyarınca 72 TL olduğu belirtildi.Yönetmelik gereği kural ihlali yapan aracın trafik sorgusunda Milletvekiline ait olduğunun öğrenilmesi durumunda cezanın yüzüne tebliğ edilemeyeceği, ancak İçişleri Bakanlığına verilmek üzere doldurulacak bir formla bilgilendirileceği belirtiliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin Günaydın 12 yıl önce

ordan bende u dönüşü yapıyorum ve yapmayanıda tanımıyorum. recep gürkan son dönemde millet vekili olmuş en değerli insanlardan biridir, basit haberlerle ona saldırmak sadece sizin gazetecilik değerinizi düşürür. akp cephesindeki çıkarlarınızla gazetecilik anlayışınızı ayaklar altına aldığınızı gösterir. tarafsız dürüst gazetecilik naraları atmayın edirne avuç içi kadar yer burda herkes birbirini bilir. varsın bu mesajda yayınlanmasın siz gerekeni anlamışsınızdır.

Avatar
mahmut 12 yıl önce

ya arkadas o objektiflerinizle orayı biraz uzaktan cekin de orasının ne kadar sacma oldugunu bilsin halk. dönebilmek için o yolun ilersindeki gobege kadar gitmk lazım. yapmayın allah aşkına yaa işiniz mi yok!

Avatar
gerçek doğru 12 yıl önce

evet öncelikle tebrik ederim haberin için herkes kurallara uyacak . hafta sonu edirne de yapılan ak parti kongresini bir haberci olarak takıp etmişsindir bir ara da elbet dışarı çıkmış sındır ana yol üerine park eden araçları da gördün değil mi ve a ilersinde görevli polisleride bunun la ilgili de bir haber yapmayı düşünmedin mi?

banner30