banner78
banner25

Okul servisleri servise gitmiyor!
Okulların açılması ile yine gündeme gelen okul servis araçları şaşırtıcı bir gerçekle bir kez daha karşımıza çıktı.Öğrencileri okullarına taşıyan ve servis araçlarının yapılan denetimlerde adeta sınıfta kaldığı ve geçen sezondan buyana araçlarına bakım yaptırmadıkları ortaya çıktı.Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde okul güzergahlarında yapılan denetimlerde 10 servis aracından 8 inin muayenesi olmadığı ortaya çıktı.
Periyodik bakımlarının yanı sıra Karayolları kanunu gereği yaptırmakla mükellef oldukları muayeneleride yaptırmadıkları yapılan denetimler sonrasında anlaşılan servis araçlarına 47.1/d maddesi gereği 72 TL para cezası kesildi.Edirne’de yaklaşık 300 kadar servis aracı olduğu ve yüzde 60 a yakının muayenesinin olmadığı ifade edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30