banner137
banner25

Ödüller Vali Özdemir'den!
 Edirne Valisi Günay Özdemir, Türkiye Değer Ödülleri Yarışması’nda,  ‘Sorumluluk’ temalı karikatürüyle Türkiye 1.si olan Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Levent Tuna TOSUN ve “insan ve mekân” konulu EBA 2. Kısa Film Yarışması’nda Tebdil-i Mekan” isimli eseriyle başarı ödülü alan Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerinden Enes Arda’yı ödüllendirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Türkiye Değer Ödülleri’nin beşincisi ‘2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı’nda “Sorumluluk” temasıyla gerçekleştirilmiştir. Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Levent Tuna Tosun, okul seçici kurulu tarafından ‘ Eser Ödülü ‘ kategorisinde aday gösterilmiş ve eser 15 Mart 2016 tarihinde il seçici kuruluna yollanmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda il 1. si olmaya hak kazanan karikatür, ilimizi temsilen yarışmaya yollanmış ve Türkiye birincisi oldu.İl Millî Eğitim Müdürümüz Hüseyin Özcan ve öğrencimiz 23 Ekim 2016 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü aldı.
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında ikincisi gerçekleştirilen “insan ve mekân” konulu EBA 2. Kısa Film Yarışması’nda Öğrenci kategorisinde Türkiye genelinden 185 öğrenci yarışmaya katılmıştır. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinden Enes ARDA “Tebdil-i Mekân” isimli eseriyle Başarı Ödülü almaya hak kazandı.
Öğrenci ödülünü, 19 Ekim 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem’in katılımıyla, Yenilikçilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen törende aldı.
Edirne Valisi Günay Özdemir, her iki yarışmada büyük başarılara imza atan öğrencileri ve İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.
İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, “Öğrencilerimizin ilimizi Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30