banner137
banner25

Nikah sonrası nöbet!
 Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde demokrasi nöbetine katılan gelin ve damat davul zurna eşliğinde roman havası oynayarak düğünlerine Adalet Meydanında devam ettiler.
15 Temmuz’da yaşanan kanlı darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Uzunköprü’de de başlatılan  ‘ Demokrasi Nöbeti’ Adalet Meydanında ilk geceden beri devam ediyor. Düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminin ardından Adalet Meydanında yapılan ‘ Demokrasi Nöbetine’ katılan Trakyalı çift Aslıhan ve Talha Atalay, gelinlik ve damatlıkla darbe girişimini protesto etmek için düğün törenlerine davul zurna eşliğinde burada devam ettiler. Nöbete katılan vatandaşlarla birlikte roman havaları ve halaylar çeken Atalay çifti, vatandaşların ilgi odağı oldu.
Darbe girişiminin yaşandığı ilk geceden itibaren eşiyle birlikte meydanlarda olduğunu belirten damat Talha Atalay, "Darbe girişiminin ardından eşimle birlikte her gece Adalet Meydanı'na gelerek nöbete katıldık. Düğün günü de nöbete devam etme kararı verdik. Düğün salonunda düzenlenen merasimimizin ardından yakınlarımızla beraber konvoy halinde Adalet Meydanına geldik ve düğün törenimize davul zurna eşliğinde burada devam ettik"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30