banner78
banner25

Muhtarları yerinde dinliyorlar!
 Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Halkı’na en iyi hizmeti sunmak adına, Mahalle muhtarları ile sürekli iletişim halinde olarak, mahallelerde sorunları ivedilikle çözmeye çalışıyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere, düzenli aralıkla mahalle muhtarlarını ziyaret eden, belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri, muhtarlardan mahalle halkının sorunlarını dinleyerek, ivedilikle çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar.

Bu hafta başında, Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Keskin ve Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Dilaver Bey Mahallesi Muhtarı Necmettin Ersaçmış ve Abdurrahman Mahallesi Muhtarı Şaban Ergit’i ziyaret ettiler.

Mahalle muhtarları ile mahallenin sorunlarını tespit eden Edirne Belediye Meclis Üyesi Mahmut Keskin, “Mahalle muhtarlarımızı belli aralıklarla ziyaret ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını dinliyor çözümler için projeler üretiyoruz. Yerinde tespit çalışmaları sayesinde birim müdürlerimizle ile beraber daha doğru sonuçlar elde ediyoruz” diye belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30