banner78
banner25

Milli takım adına yarışacak!

Edirne Barosunun genç avukatlarından Alper Pınar amatör olarak yaptığı atıcıcılık sporunu profesyonel olarak Milli Takım Forması adı altında devam edecek.

10 yıldan buyana lisanslı amatör sporcu olarak sürdürdüğü Avcılık ve Atıcılık sporunda avcılığı bir kenara bırakarak Atıcılık sporuna yönelen ve canlı vurmanın anlamasız olduğunu savunan Avukat Alper Pınar, aldığı başarılı derecelerin semeresini Milli Takım Formasıyla taçlandırdı.

Yaklaşık 150 bin fişek atarak kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve ülke genelinde yapılan çok sayıda trap yarışmasında derece yapan Alper Pınar 6 kişilik elit kadrodan oluşan Milli Takıma girmeyi başardı.

İlk resmi müsabakasına Azerbaycan’ın Bakü şehrinde çıkacak olan Edirneli Milli sporcu Pınar Dünya şampiyonası için atış yapacak.Daha önceleride ferdi olarak katıldığı Balkan şampiyonalarında derece alan Pınar’ın Bakü’den de derece almasının beklendiği ifade edildi.

20-29 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalarda Alper Pınar Servet Sivrikaya ve Oğuzhan Tüzün’den oluşan Milli Takım sporcularıyla ay yıldızlı bayrağımızın göndere taşınması için mücadele edecekler.

Türkiye çapında; 2007 yılı Tekirdağ Double Trap Federasyon Kupası üçüncülük bronz madalya, 2012 yılı Eskişehir Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası ikincilik gümüş madalya, 2013 yılı İstanbul Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası üçüncülük bronz madalya, 2015 yılı İzmir Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası üçüncülük bronz madalya, 2015 yılı Mersin Türkiye Cumhuriyet Kupası birincilik altın madalya ve kupaları ve ayrıca kürsü yapamadığı final başarıları bulunuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30