banner78
banner25

Lösemi hastası Pınar için konser!
 4 ay önce Lösemi hastalığına yakalanan ve İstanbul'da tedavi gören 17 yaşındaki Pınar Güneşdoğan için Edirne Süpürgeciler Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği 28 Şubat'ta bir yardım konseri düzenleyecek. Dernek Başkanı Hilmi Keskin konuyla ilgili yaptığı açıklamada genç Pınar'ı kurtarmak ve ona 2'inci bir hayat vermek istediklerinin altını çizerek, Edirne'de önde gelen iş adamları ve kurumlarına da seslenerek konser için yardım istedi.

Genç yaşında Lösemi'ye yakalanan Pınar Güneşdoğan'ın babasının üye olduğu dernek adına konuşan Başkanı Hilmi Keskin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sadece sağlık giderleri 1 aylık 3 bin Lira'yı bulan Pınar'ın en azından 1 yıllık sağlık giderini karşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Dernek Başkanı Keskin şunları söyledi;

“Kızımız bildiğiniz gibi 4 aydır bu hastalıkla savaşıyor. 2 gün Edirne'de dinleniyor 10 gün İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görüyor. Bu tedavi esnasında ailesinin maddi durumu iyi olmadığından ve derneğimizin de üyesi olduklarından dolayı biz de kızımıza bir konser tertipledik. Bu konser için valilikten izin aldık. 28 Şubat günü Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek konserimiz.

Yardım konserinde Edirne'den yerel sanatçıların ve Belediye'nin de katkıları olacağını vurgulayan Keskin; “Önceki yıllarda Popstar yarışmasında birinci olan Erhan Yeşil kardeşimiz olacak. Bunun akabinde Türk Halk Müziği'nden bir öğrenci kardeşimiz Berrin Karatoprak gelecek. Ben kendim de türkü söyleyeceğim. Ayrıca Edirne Belediyesi'nin Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu'ndan bazı arkadaşlarımız destek verecekler.” dedi.

“2'İNCİ BİR HAYAT İÇİN YARDIM BEKLİYORUZ”

1 Yıllık tedavi masraflarının ortalam 36 bin Lira gibi bir rakam tuttuğunu belirten ve maddi durumlarından dolayı ailenin bu fiyatı karşılayamadığının altını çizen Keskin şöyle devam etti;

“Bizim buradaki temel amacımız kızımızın 1 yıllık tedavi giderini karşılamak. Ortalam aylık tedavi giderini 3 bin lira olarak hesapladığımız zaman bir yıllık toplamda 36 bin Lira bir masraf çıkıyor karşımıza. Biz en azından bu masrafı, bastırdığımız 700 biletten gelecek yardımla karşılamak istiyoruz ve bu konuda Edirne halkından yardım bekliyoruz. Biz bu kızımızın erken teşhis sonucu ortaya çıkan hastalığının tedavisini de erkenden sürdürebilirsek 2 yıl içerisinde kurtulmuş olacak kanserden. Bu kızımızı kurtarmak ve tekrardan 2'inci bir hayat verilebilmek için Edirne halkından yardım bekliyoruz.”

“EDİRNE'NİN İLER GELENLERİNDEN DE YARDIM BEKLİYORUZ”

Biletlerin tamamen Valilik izniyle bastırıldığını ve satacak dernek üyeleri için de yine Valilik onaylı kart çıkartıldığını vurgulayan Dernek Başkanı Keskin Edirne'nin önde gelen isimlerinden de yardım istedi. Keskin; “Bilet temin etmek isteyen vatandaşlarımız bizim Çavuşbey Mahallesi Mumcular Sokak, Polat İşhanı Merkezindeki derneğimize gelip temin edebilirler. Buradan ayrıca basın aracılığıyla Edirne'nin ileri gelenlerine ricada bulunmak istiyorum. Biz Edirne'nin iş adamları, kurum ve kuruluşlardan yardım bekliyoruz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30