banner137
banner25

KOSGEB Başkanı ETSO'yu ziyaret etti!
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer beraberinde KOSGEB Daire Başkanı Murat Arıkan, KOSGEB Edirne İl Müdürü Bedri Döngel ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Heyeti, Edirne Ticaret ev Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt,Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Edirne'nin ekonomik yapısı ve ekonomik faaliyetleri hakkında bilgi veren ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt,KOSGEB ve İŞKUR ile ortak girişimcilik eğitimlerini verdiklerini aktararak, “Türkiye genelinde bu eğitimleri alanlar arasında işyeri açma ortalamasının en yüksek olduğu İl Edirne. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadınlarımızı ve gençlerimizi girişimci olması için destekliyoruz. Odamız da uygulamalı girişimcilik eğitimi alan kursiyerlerimiz KOSGEB Girişimcilik Destek Programından yararlanarak iş fikirlerini hayata geçiriyorlar” dedi. Zenginliğe giden yolun girişimcilikten geçtiğinin altını çizen Zıpkınkurt, KOSGEB'in girişimcilere yaptığı desteklerini arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Ziyarette KOSGEB Başkanı Biçer; Türkiye’nin 2023 hedeflerine varmasında en büyük görevin KOBİ’lere düştüğünü belirterek, KOBİ’lerin üzerine düşen görevi yerine getirebilmesi için KOSGEB’in her daim yanlarında olacağına vurgu yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30