banner78
banner25

Köpekleri çanta içinde geçirecekti!
 Kapıkule sınır kapısını kullanarak yurda kaçak yollardan canlı hayvan sokmak isteyen 4 kişi beraberindeki köpeklerle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Bulgaristan’dan gelerek yanlarında getirdikleri ve bir çanta içine koyarak gizlice gümrükten geçirmeye çalıştıkları değişik cinsteki köpeklerle yakalanan

4 kişinin şüpheli hareketleri , Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü

Ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahasına 11.08.2014 tarihinde Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen Bulgar uyruklu K.D.M.’nin sürücülüğünü yaptığı, G.S.K, S.M.P. ve M.S.P isimli şahısların ise yolcu olarak bulunduğu Bulgar plakalı Otomobilde yapılan detaylı aramada, otomobilin arka koltuğunda bulunan çantaların içerisinde farklı cinslerde 9 adet canlı köpek (5’i Pudel, 3’ü Alman Kurdu,1’i Dogo Argentino) cinsinin olduğu ortaya çıktı.

Yavru köpeklerin sıcaktan bunaldıkları ve çanta içinde yolculuk yaptıkları için susuz kaldıkları görülürken,yakalan 4 kişi alınan ilk ifadelerin ardından haklarında hazırlanan evraklarla savcılığa sevk edildi.Yakalanan hayvanlar ise Edirne Belediyesi kedi ve köpek barınma evine yedi emin olarak teslim edildiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30