banner78
banner25

Kızılay'dan yemek dağıtımı!

Kızılay Edirne Şubesi ve Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen taşkın mağdurlarına yemek dağıtımı Karaağaç mahallesinde başladı.

Nehir su seviyelerinin yükselmesinin ardından 3 bin kişinin yaşadığı Karaağaç mahallesine ulaşım sağlandığı Tunca ve Meriç Köprülerinin kapanmasının ardından işe çıkmayan dar gelirli ve dezavantajlı vatandaşlara Kızılay tarafından sıcak yemek dağıtımı yapıldı.

Edine Valisi Dursun Ali Şahin’in talimatı ile Karaağaç mahallesine yemek dağıtımına başlayan Kızılay Edirne Şubesi görevlileri hazırlanan sıcak yemekleri gelen vatandaşlara ister yerinde yemeleri için isterse evlerine götürmeleri için servis etti.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay, yaşanan taşkının mağduriyete yol açtığını,ancak Kızılay’ın her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek “Allah daha beterinden saklasın. İnşallah bu afetler bir daha olmaz.Biz Kızılay olarak iki gün boyunca burada sıcak yemek dağıtımını yapacağız”dedi.

Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan ise Vali Şahin’e Karaağaç halkı olarak şükranlarını sunduklarını belirterek “Günübirlik kent merkezine gidip evine aş, ekmek getiremeyen insanlarımız vardı. Para kazanamayan, evlerine ekmek getiremeyen insanlarımız bugün sıcak bir yemek yediler. Bu güzelliği bize yaşattığı için Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyorum”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30