banner137
banner25

Kırdığı merdiven çöktü!
Edirne Saraçlar caddesine bulunan Ticaret ve Sanayi Odasına ait eski binanın güçlendirme çalışması sırasında merdiven çöktü, bir işçi hafif şekilde yaralandı.
Bir süre önce özel bir şirket tarafından kiralanan ve yenileme yapmak için çalışmalara başlanılan binada içten yıkım çalışması yapan çalışanlar ikinci katta bulunan merdivenleri kırmaya başladılar. Beton merdivenleri kırma çalışmasında bulunan işçi Beşir Yüksel bir anda kırdığı merdivenlerin bağlantı noktalarının boşalması sonrasında ikinci kattan birinci katın boşluğuna düştü. Düşme sırasında üzerinde beton parçaların geldiği tahmin edilen işçi Beşir Yüksel hafif yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ile İtfaiye görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi binanın giriş katı kısmında yaptılar. Yapılan ilk müdahale sonrasında sedyeye konan ve aşağı indirilen işçi Edirne Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. İşçinin sağlık durumunu iyi olduğu belirtilirken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30