banner137
banner25

Karne heyecanlarına ortak oldu!
 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim yılının sona erdiğini belirterek, “İlk, orta ve liselerde öğrenim gören öğrencilerimiz yaz tatiline girdi ve bizler de ülkemizdeki milyonlarca öğrencimizin heyecanına ortağız.” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ülkemizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 17,5 milyon öğrencinin yaz tatiline girdiğini ifade ederek, “Öğrencilerimiz yıl boyunca çok yoruldu. Dersler, sınavlar, oldukça yorucu bir yılı daha geride bıraktılar. Bu emeklerinin karşılıklarını karnelerinde görecekler ve 3 ay sürecek yaz tatiline başlayacaklar.

Karneleri alınca bazılarımız mutlu olacak, bazılarımızda üzülecektir. Biz büyükleri olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem üzüntüsüne hem de sevincine her zaman ortak olacağız.” dedi.

VELİLERE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Öğretmenlik ve yöneticilik görevleri ile eğitim camiasının içinde görev alan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaz tatili sürecinde velilere de büyük sorumlulukların düştüğünü ifade ederek, “Çocuklarımızın başarısı ve başarısızlığında anne babaları olarak bizlerin de büyük payı olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bırakın çocuklarımız yoğun bir yılın ardından tatillerini gönüllerince yaşasınlar. Ancak uygun zamanda da velilerimizin çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak kitapları okumaları için teşvik edici olmalarında fayda var.” dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gürkan, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı sonunda tüm öğretmenlere de, öğrencilere gösterdikleri fedakârlık ve emekler için teşekkür ederek, “Her zaman daha iyiyi, daha güzeli öğretmeye çalışan, kutsal bir görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin ışığı çocuklarımızı yetiştiren siz öğretmenlerimizin fedakârca çalışmalarını tebrik eder, iyi tatiller dilerim.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30