banner78
banner25

Kahve “belediye 1 liralık işi 4 liraya alıyor”
Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve düzenlediği basın toplantısında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye belediyenin kaynaklarını nerelerde harcadığını sordu.
Daha önceki basın toplantısında belediyenin iller bankasından gelen parayı personel giderlerinde harcadığına dair açıklamalarına Sedefçi’den cevap cevap alamadığını belirten Ak parti İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve ikinci bir soru ile adeta Belediyede yapılan bir yolsuzluğa dikkat çekti ve bugüne kadar belediyenin kaç adet çöp konteynırı yaptırdığının cevaplanmasını istedi.
Yapılan işlerin takipçisi olacaklarını belirten Kahve “belediyenin son üç yıldan buyana aldığı çöp konteynırlarını sürekli olarak kimden,nasıl, kaç adet alındığını merak ediyor ve sizler aracılığı ile cevap bekliyorum”dedi.
Ak Partili belediyeler ile Edirne belediyesinde yapılan aynı ihalelerin farklı fiyatlara yapıldığını belirten Kahve “bizim belediyelerimizde yapılan ihale bedelleri ile Edirne belediyesinin yaptı ihalelerde korkunç fiyat farkı var. Edirne Belediyesinin neden kaynak sıkıntısı çektiğini de anlamış oluyoruz.Birilerinin 1liraya mal ettiği hizmeti Edirne belediyesi 4 liraya mal ediyor.130 bin kişilik Edirne halkının menfaatleri üç beş kişiye peşkeş çekiliyor.”dedi.
Sorulan sorulara Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’den cevap gelmemesi durumunda önümüzdeki günlerde yine bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirten il Başkanı kahve “eğer bu sorulara cevap gelmezse hem personel giderleri hemde emsal Ak Partili belediyelerde bu hizmetler kaç kişi ile yürütülüyor? Ne kadar maliyeti var? Edirne de bu işin maliyeti nedir? Bunları halkımızla paylaşacağız” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30