banner78
banner25

İstifaların nedeni ne?
Edirne Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğünde bir süre önce iş başı yapan biri inşaat mühendisi bir diğeri ise Mimar olan iki ismin birden istifa etmesi gözlerin bu müdürlüğe çevrilmesine neden oldu.
Haber merkezimiz tarafından yapılan haber sonrasında gözlerin bu şubeye çevrilmesi ile başlayan istifaların ardından yatan gerçeğin ne olduğu ise merak konusu.
İki dönem Ak Parti Belediye Başkan adayı olan ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye karşı her iki seçimi de kaybeden Mustafa Hatipler’in damadı sıfatı ile iş başı yapan ve bir süre çalıştıktan sonra gelen eleştiriler üzerine istifa ettiği sanılan Mimar Osman Çıkıt’ın yanı sıra İnşaat Mühendisi Ahmet Okan Subaşı’nın da istifa etmesi İmar işlerinde sıkıntı olduğunu gösterdi.
İmar işlerinde biriken ve birçoğu imza atacak kişi bulunmadığı için bekleyen inşaat ruhsatlarının istifalara neden olmuş olacağı konuşulurken,imza atma yetkisi bulunan bir ismin atandığı ve gelen direktifler doğrultusunda imzaları atmasının beklendiği öğrenildi.
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30