banner78
banner25

Hızı saatte 90 Km!

Hafta sonu etkisini gösteren şiddetli lodos kentte bazı binaların çatısının uçmasına,çok sayıda ağacın kökünden sökülmesine, bazı reklam ve trafik işaret levhalarının yerinden sökülmesine neden oldu.

Cuma gününden buyana etkili olan lodos,Marmara bölgesinin tamamında etkili olduğu gibi Edirne il genelinde de etkisini sürdürüyor.Hızı saatte 90 km’ye ulaşan Lodos kentte bulunan çok sayıda binanın çatısında hasara neden olurken,bazı araçlar çatılardan uçan parçalardan ve kırılan ağaç parçalarından dolayı hasar gördü.Edirne-Kapıkule arasında bulunan Devlet Demir Yollarına ait hat üzerine devrilen bir ağaç tren seferinde aksamaya neden oldu.

Hayatı olumsuz yönde etkileyen lodos nedeniyle Edirne Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere Belediye ve itfaiye ekiplerinin personeli yoğun mesai yaptı.

Öte yandan Bulgaristan’da yağan yoğun yağışlardan dolayı Tunca nehrinin su seviyesinde artış gözlendi.Tunca nehrindeki su seviye artışı sonrası Sarayiçi alanı sular altında kalırken bu alana ulaşımı sağlayan Fatih Köprüsü ile Kanuni köprüleri yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
 
 
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30