banner137
banner25

Gürkan
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ulu Önder Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kaybını ilk günkü gibi, hala derin bir acı içinde yaşıyoruz. Ve yıllar geçtikçe Ulu Önder Atatürk’ün kaybını daha çok hissediyoruz.” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümünde, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı, eşsiz deha, Türk Ulusunu içinde bulunduğu işgalden kurtarmak adına ilk adımı atan Ulu Önderimizi kaybedişimizin 76. yılındayız. Türk Ulusu olarak acımız hala taze, hala ilk günkü gibi.
Bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet, ilkeleri ve devrimleri ile hala Türk Ulusuna önderlik etmeye devam ediyor. Türk Ulusu var oldukça, Cumhuriyet ve Ulu Önder’in ilkeleri, devrimleri sonsuza kadar payidar kalacaktır.
Atatürk'ün en büyük eserim dediği lâik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni, ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız. Çok iyi bilinmelidir ki; ne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten vazgeçeriz, nede kurduğu Türkiye Cumhuriyetinden.
Bizlerin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve şükranla yâd ediyorum.” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30