banner78
banner25

Gürkan başkanlığı bıraktı!

30 Mart 2014 Yerel seçimleri sonrasında CHP’den Edirne Belediye Başkanı olan Recep Gürkan yerini Damla Coşkun’a bıraktı.

23 Nisan etkinlileri dahilinde bir gelenek haline gelen ve o güne has sadece çocukların idarenin başına getirildiği yerlerden biri olan Edirne belediyesinde geçici olarakta olsa başkanlık görevi  6 yaşındaki Damla Coşku’a verildi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın Belediye’deki makam odasında gerçekleşen devir teslim töreni bol kahkahaların atıldığı bir ortamda yapıldı.Devir teslim töreninde Başkan yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır’da hazır bulundular.

Başkanlık koltuğuna Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından oturtulan minik başkan Damla Coşkun’a bir isteği,bir talimatı olup olamadığının sorulması üzerine “herkesin Atatürk’ü çok sevmesini ve onu anlaması” talimatını verdiğini belirten yeni başkan Dama Coşkun’a daha sonra bir kol saati hediye eden Başkan Gürkan her devir teslimin böyle tatlı olması temennisinde bulundu.

Edirne’de çocukların oyun oynayacağı yeşil alanların çoğaltılıp çoğaltılmayacağını soran Başkan Gürkan “Edirne’nin en güzel yerlerinden birini bir süre sonra yeşil alan yapacağız. Herkes şaşıracak.Hiç ummadığınız bir yeri yeşil alan yapacağız.Söz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30