banner137
banner25

Gönüllerince eğlendiler!
Edirne Roman Kültürünü Araştırma Derneği'nin (EDROM) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geliştirdiği ''Bizim Sokağın Çocukları'' şenliği düzenlendi.
Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Bahattin Ögütmen Konağı'ndaki şenlikte, çocukların şen yüzlerini görünce, çocuklara özendiğini söyledi.
Özkan, ''Sizler çok şanslısınız tüm Türk çocukları çok şanslı, biliyorsunuz Mustafa Kemal Atatürk sizlere bu bayramı armağan etti, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram. Sevincinizi, mutluluğunuzu paylaşmaya geldim'' dedi.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da çocuklar için, belediyenin her zaman olduğu gibi imkanlarını seferber etmeye hazır olduğunu söyledi.
EDROM Başkan Yardımcısı Bahattin Ulusoy ise geleneksel hale getirilecek çocuk şenliğinin önümüzdeki yıllarda stadyumlarda yapılacağını belirterek, Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
İlköğretim okulu öğrencileri tarafından oluşturulan ritim grubuda izleyenlere davul ve dabruka şov yaparak eşsiz bir keyif sundular.
Daha sonra hazırlanan sahnede öğrenciler gösterilerini sundu, oyun alanlarında doyasıya eğlendi.
Şenliğe Edirne Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hatice Gül'ün yanı sıra 300 kadar çocuk ve ailesi katıldı.
Etkinlik sonunda çocuklar oluşturulan eğlence alanlarında gönüllerince eğlenerek sunulan ikramlardan aldılar.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30