banner78
banner25

Gaziler Edirne’deydi!
5 Nisan 2012 günü İstanbul’da yapılacak olan Balyoz davası ile ilgili olarak Ankara’dan tutuklu komutanlarına destek olmak için yola çıkan grup Edirne’ye gelerek burada arkadaşları ile buluştu.Edirne’deki tarihi ve turistik yerleri dolaşan grup akşam saatlerinde Edirne’den İstanbul’a hareket ederek yola çıktı.
Edirne’de oldukları sürede gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Gaziler başta Selimiye camii olmak üzere diğer tarihi yerleri dolaştıklarını ve Edirne’den çok etkilendiklerini kaydettiler.Kendilerine Devlet eliyle gereken desteğin verilmediğinden yakınan gaziler vatan için bir çok uzullarını kaybettiklerini ifade ederek biz bu ilgisizliği hak etmedik dediler.
Gaziler adına açıklama yapan gazi babası Yılmaz Yiğit ise Valilik ve Belediyenin kendilerine destek olmadığından yakınarak sitem etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30