banner78
banner25

Futbolculuğu hayal etti, hakem oldu!
Süper lig hakemlerinden Özgür Yankaya, ''Ben de hep futbolcu olmayı hayal etmiştim, hakem oldum''dedi.
Yankaya, Lalapaşa ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulunda ''Mesleki Kariyer Günleri Etkinlikleri''kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilere hakemlik mesleği hakkında bilgiler veren Yankaya, öğrencilere hayal kurmanın ve hedef belirlemenin önemini anlattı.
Kendisinin de hayal kurduğunu ve hayalleri doğrultusunda hedefler belirlediğini ifade eden Yankaya, ''Futbolcu olmayı hayal etmiştim, hakem oldum. Evet futbol oynamak, futbolcu olmak gibi hayallerim vardı ama olmadı. Fakat hakemlikte bunun katkılarını görüyorum. Futbolcuların yapmak istediği şeyleri, niyetlerini sezgimle anlayarak kendime katkı sağlıyorum. Bu hakemlik hayatımda bana büyük katkı oldu. İşin başı hayal kurmak bence. Sizlerin de hayalleri olmalı. Hayallere ulaşmak için çalışmalısınız''diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30