banner78
banner25

ETUS'a 50 adet yeni araç!
Edirne Toplu Ulaşımını sağlayan ETUS filosuna 50 adet yeni araç kazandırdı.ETUS Yönetim kurulu tarafınfa yapılan yazılı açıklamaya göre Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a iletilen talepler doğrultusunda araç ihtyacının hasıl olduğu ve bu yönde alınan karar gereği yönetim kurulu olartak 50 adet yeni aracın ETUs'a kazandırıldığı belirtildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik,yaptığı açıklamada  "Halkımızın sistemdeki bazı araçların eski oluşuyla ilgili sürekli eleştirileri vardı. Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’ın da yeni araç alımı konusunda bize talimatı vardı. Uzun süren araştırmalar sonucunda Isuzu firmasıyla anlaştık. 50 adet sıfır kilometre Novocıty model araç için sözleşme imzaladık ve araçlarımız Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak" dedi.
Belediye Meclis kararı ile 10 kuruş zam yaptıklarını ancak 14 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını beliryemn Giyik "Bizlerde herkesin yaptığı gibi işimizi yapıyor ve bu yolla yaşamımızı sürdürecek kazanımı sağlamayı hedefliyoruz. Tabi ki bizim yaptığımız işi, diğerlerinden ayıran bir nokta var, bizler halka hizmet ederek kazanım sağlıyoruz. Diğer esnaf ve tüccarlar gibi yaptığımız işten para kazanırsak yatırım yapabilir ve işimizi daha nitelikli yaparız. Son olarak belediye meclisimiz bizlere enflasyonun altında yaklaşık 0,10 kuşluk bir ücret artışını uygun gördü. Bizlerde bugün Isuzu firmasıyla anlaşarak 50 adet sıfır kilometre minibüs alımı için anlaşma imzaladık. Bu minibüslerin toplam maliyeti 14 milyon Tl'nin üzerinde. Edirne'mize hayırlı olsun" diye konuştu.

Serhad Birlik – ETUS Başkanı Hakan Giyik, Anadolu Isızu Satış Müdürü Murat Küçük ve Isızu Çetaş A.Ş. Satış Müdürü Serkan Bayrak, araç alımı için sözleşme imzalarken, yeni araçların en kısa sürede Edirne’ye teslim edileceğini ifade ettiler.

Edirne halkının taleplerini ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın uyarılarını dikkate aldıklarını belirten Giyik, “50 adet sıfır kilometre aracın yeni sezonda (Eylül ayı) hizmet vermeye başlayacak. Araç alımı için imzalarımızı attık Araçların bize maliyeti 14 milyon lira. Edirne halkına hayırlı olsun" dedi. “ Türkiye'nin en genç üçüncü araç filosuna sahip olduklarını belirten Serhad Birlik- ETUS Başkanı Hakan Giyik, “Minibüsler Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak ve yeni alınan araçlarla birlikte ETUS’ Türkiye’nin en genç ikinci araç filosu haline gelecek” diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30