banner78
banner25

ETB’nin Genel Kurul Coşkusu
       Edirne Ticaret Borsası bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu’na eski , yeni meclis başkanları, Meclis üyeleri ve delegeler ile katıldı. TOBB ‘un 60. yaşını kutlamaya katılan üyeler TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı tarafından karşılanarak ağırlandı.
           Bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 67. Genel Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.​TOBB ETÜ’de yapılan Genel Kurul’a Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyasının temsilcileri ile TOBB delegeleri katıldı.

           TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, girişimcilere ve TOBB delegelerine “Türkiye sizlerle büyük. Türkiye ekonomisi sizlerle güçlü. Türkiye sizlerle birlikte, büyük hedeflerine yürümeye devam edecek” diye seslendi.

           Hisarcıklıoğlu,TOBB’un 60 yılı, özel sektörümüzün 60 yılda katettiği mesafenin de göstergesi olduğunu ifade ederken, Türkiye ekonomisinin kat ettiği mesafeyi ve geldiği noktayı anlattı.

            Girişimciler ekonomide başarı hikâyelerine imza atarken, bu gücün meydana getirdiği TOBB’un da özellikle son 10 yılda hizmet kapasitesini artırdığını belirten Hisarcıklıoğlu, “Hayata geçirdiğimiz projelerle, reel sektörümüzü geliştirdik ve destekledik” diye konuştu.
EDİRNE CİĞERİ TANITILDI
Genel Kurula katılan Edirne Ticaret Borsası Üyeleri Ankara’ya geldiklerinde TOBB ikiz kulelerde Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı tarafından Başkanlık katında karşılanarak misafir edildi. Eski ve Yeni meclis üyeleri daha sonra Genel Kurul kayıtlarını yaptırmalarının ardından TOBB bahçesinde açılan yöresel ürünler stantlarını gezdiler. Meşhur Edirne Ciğerinin sergilendiği Edirne Ticaret Borsası ve Edirne Ticaret Odası tarafından  müşterek açılan standı ziyaret ederek Ciğerci Ustası  Niyazi  Yavuz’un elleri ile hazırladığı ciğerin tadına bakarak başarılar dilediler.
YARDIMCI; BU COŞKUYU HEP BİRLİKTE YAŞADIK
            Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı bu yıl TOBB’un 60 yılını coşku ile kutladıklarını belirterek, “Bu genel kurulumuza istedik ki emeği olan herkesin katılsın. Bizde Eski Meclis Başkanlarımızı ve üyelerimizin katılımını sağladık. Çünkü TOBB bugünlere gelmesinde geçmişten bugüne katkısı bulunan herkesin bu coşkunun içinde olmasını istedik. Bu coşkuyu üyelerimiz ile birlikte yaşadığımızdan dolayı oldukça mutluyum.” dedi.
Edirne Ticaret Borsası üyeleri Cumartesi akşamı kendileri için verilen özel bir yemeğe katıldılar. Yemekte sohbet edip eğlenen ETB üyelerinden en yaşlı üye olan İdris Horoz, “ Edirne Ticaret Borsası tarafından yapılan bu anlamlı organizasyondan dolayı çok teşekkür ederim. Bu bizlerin nerelerden gelip nerelere geldiğimizi gösterdi. Bu çalışmada emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30