banner137
banner25

Eren Erdoğan ile görüştü!
 

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merkez binasında düzenlenen "Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısına" katıldı.

            TOBB’un Ankara’daki merkezinde bir araya gelen Oda Borsa  Başkanları,  İstişare Toplantısı’nın ardından  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayında ziyaret etti.

            ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte  81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

            ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, "Ziyarette bir de istişare toplantısı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli tespitlerini oda ve borsa başkanlarıyla paylaştı. İş dünyasının bir temsilcisi olarak, Cumhurbaşkanımızın, 'Türkiye asla yatırımlarına dur demeyecek. Dur dememesi için yüksek faizin olmaması gerekir. Yatırımlarla birlikte üretim, istihdam artacak' şeklindeki sözlerini, ekonominin yarınları adına son derece olumlu ve motive edici buldum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Başkanlara gösterdiği ev sahipliğinden dolayı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası adına  teşekkür ediyorum"dedi.

            Görüşlerin aktarıldığı ziyaret esnasında  ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, son yıllarda  Edirne'de yaşanan Nehir taşkınlarına değinerek, Edirne halkının ve ticaret erbabının bu taşkınlardan etkilendiğini söyledi ve nehirlerin ıslağı konusunda Cumhurbaşkanımızdan destek istedi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30