banner137
banner25

Emir “Milleti kim kırarsa ben onu kırarım!”

Ak parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir önceki dönem milletvekillerine benzemediğini söyleyerek tek davasının Edirne ve içindeki Edirne sevdası olduğunu söyleyerek “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Resmi gazetede yayınlandıktan sonra ben 4 yıl milletvekiliyim.Milletvekili olduktan sonra ona dokunmayacağım buna dokunmayacağım etliye dokunma,sütlüye dokunma.Ben kimseyi kırmam.Milleti kim kırarsa ben onu kırarım.Açık söylüyorum!Ben milletten yana tavrımı koyarım.Hangi siyasi partiye oy vermiş beni ilgilendirmiyor.Ben Edirneli kömürcü Şemsettin Emir’im!Bunu herkes bilecek,Ankara’da bilecek”dedi.

Emir düzenlediği basın toplantısı ile muhalefet adaylarına yüklenerek “maaş almak için milletvekili olmayın.İş Yapmak için milletvekili olun”dedi.

13 yıllık Ak Parti iktidarının Edirne’ye yaptığı yatırımları tek etek anlatan ve hükümetin her zaman Edirne’nin yanında olduğunu aktaran Şemsettin Emir Sağlık alanında yapılan yatırımın tek mimarının Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu olduğuna dikkat çeken.Son zamanlarda Sağlık Bakanı ile araları bozuk olduğu yönündeki dedikoduların asılsız olduğunu gösterircesine her söyleminde Sağlık Bakanının Edirne için yaptıklarını anlatan Emir; yaptıkları memnuniyet anketinde Edirne’de halkın en çok sağlık alanında yapılan yatırım ve hizmetlerden memnun olduğunu belirtti.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceğe nasıl bakacağının kararı olduğunu ifade eden Emir “Bu yönden en kritik seçimdir. Milletimiz bize 330 vekil ile temsil hakkı verdiğinde yeni anayasa için referanduma gideceğiz. Halka soracağız referandum demek, demokrasi demektir” diyerek demokrasinin tanımını yaptı.

Yerel gündeme dair de çarpıcı açıklamalarda bulunan Emir, ETV’nin yayınladığı seçim anketine göndermede bulunarak, “Son sözü millet 7 Haziran’da söyleyecek. Asıl anket sonucu o zaman ortaya çıkacak. Biz bu alanda birçok ankete imza attık. Şuan Edirne’de ki milletvekili adaylarının arasında halk tarafından en çok bilinen kişi benim”diyerek memnuniyet anketinden çarpıcı rakamlar verdi.

Edirne’de MHP’nin birinci sıra adayının vekil olamayacağını çok iddialı sözlerle söyleyen Emir “ Bakın iddia ediyorum MHP Edirne’den vekil çıkaramaz. Bu mümkün değil. İkiye bir diye bir sürü söylenti dolaşıyor ortalıkta bu söylentilerin hepsini millet sandık başına gittiğinde bozacaktır. Ben Ankara’ya güçlü gitmek istiyorum. Edirne’nin sesi Ankara’daki gür sesi olmak istiyorum. Dolayısı ile yayınlanan anket ETV’yi ilgilendirir. Benim anketimin sonucu 8 Haziran sabahı belli olacaktır” şeklinde konuştu.

CHP’nin adayı Erdin Bircan’a gönderme yapan Emir “Geçtiğimiz günlerde CHP’nin 2’nci sıra milletvekili adayı Erdin Bircan beni Ergene’de yüzmeye davet etmiş. Bunu bana basın mensupları söyledi. Sayın Bircan kendi partisinin belediyelerinin yarattığı pisliği Ak Parti üzerine yıkmaya çalışmasın. Ben memuriyet yıllarında İstanbul’daydım. İstanbul Belediyesi o dönem CHP’deydi. Karşıdan karşıya vapurla geçerken Eminönü’ne geldiğimizde herkes kokudan burnunu tıkardı. Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde Haliç temizlendi. Bircan gitsin orada kaç çeşit balık yetiştiğini bir görsün” diyerek tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.

Ankara’ya gitmesi durumunda susan,el kaldırıp indiren Vekil olmayacağını ve Edirne’nin sorunları için sonuna kadar savaşacağını ifade edem Emir “Ben siyasi hayatımın sona ermesi pahasına konuşacağım. Edirne’liyim Edirne sevdalısıyım. Siyasi hayatım bitince Edirne’de yaşayacağım cenazemde Eski Camiden kalkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın Edirne halkının 7 Haziran’da bana vereceği güçten cesaret alarak meclis kürsüsünde sesimi hiç olmadığı kadar gürleştireceğim ve buraya yatırım getireceğim” dedi. Edirne’nin yapılmak istenen her yeni uygulamada pilot bölge olarak seçilmesine tepki gösteren Emir, “Bir uygulama oluyor, pilot bölge olarak ilk Edirne’yi seçiyorlar. Ankara’ya gittim ve bu konudan duyduğum rahatsızlığı gerekli mercilere ilettim. Henüz vekil değilim ancak vekil olduğumda bu uygulamanın önüne geçeceğim mesajını kendilerine açık ve net bir şekilde ilettim” diye konuştu.

Öte yandan  Edirne’de Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı trafik denetimlerini eleştiren Emir“bir şey yapılacak hep Edirne pilot bölge.Belirlenen kotayı yakalamak için şu kadar araca bu kadar ceza kesmek gerekiyor muş! Yok öyle bir şey.Ben kimsenin canını yaktırmam”diyerek pilot uygulama kapsamında Edirne’nin deneme yanılma tahtası gibi kurban edilmesini göz yummayacağını kaydetti.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30