banner137
banner25

Eller cepte yetkililer seyirde!
Alacaklarını alamadığı gerekçesi ile intihar etmeyi düşünen Hüseyin D.isimli vatandaş herkesin gözleri önünde kendini Tunca nehrinin sularına bıraktı.
Edirne’de sıhhi tesisatçılık yapan ve yaptığı işlerin karşılığı olan paraları alamadığı için malzemeciye borcu bulunan 55 yaşındaki Hüseyin D. İsimli vatandaş yaşamına son vermek için Tunca nehri üzerinde bulunan Yalnız Göz köprüsüne geldi. Burada intihar edeceğini 155 Polis haber merkezine telefonu ile bildiren Hüseyin D.borçlarını ödeyemeyeceği yüzünden intihar edeceğini söyledi.Polisin telefonda konuşarak olay yerine yakın ekipleri bölgeye sevk etmesi ile başlayan ikna çalışmaları sonuç vermeyince, devreye Hüseyin D.nin arkadaşları girdi.Yanına kimseyi yaklaştırmak istemeyen ve kendisini suya atacağını söyleyen Hüseyin D.ailesini telefonla arayarak yakınlarından helallik istedi.Kızı ile telefonda konuştuktan sonra borcu olan arkadaşını arayan Hüseyin D. Çok üzgün olduğunu ve borcunu alacaklarını alamadığı için ödeyemediğini belirtti.
İtfaiye ekiplerinin gelmesi ve olayı uzun süre uzaktan seyrederek müdahale konusunda tedbir almaması ise itfaiye ekiplerinin bu konuda bilgi yetersizliğini bir kes daha ortaya koydu.Suya atlamayacağı konusunda yorumların yapıldığı ve herksin uzman kesildiği bir anda kendisini nehrin sularına bırakan Hüseyin D. Meraklı bakışlar arasında ölümle burun buruna geldi.Suyun sığı olması nedeniyle batmayan ve kendini batırmak için ilginç yollara başvuran Hüseyin D. kıyıya doğru yüzmeye başlayınca yakın arkadaşı tarafından sudan çıkartıldı.Kimsenin suya atlamak için gayret göstermediği olayda Devlet Hastanesinden psikolog gelmesi de olayın sonrasında oldu.Hiç bir müdahale ve temasta bulunmayan psikolog geldiği gibi giderken 112 ekipleri boğulma tehlikesi geçiren Hüseyin D. ye ilk müdahaleyi yaptı.Müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Hüseyin D.nin sağlık durumunun iyi olduğu ancak kontrol altında tutulacağı belirtildi.
İntihar etmeyi planladığı ve kafasına koyduğu açıkça görülen 55 yaşındaki Hüseyin D.nin intihar mektubu bıraktığı ve 5 bin TL lik borcu yüzünden yaşamına son vermek istediği öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30