banner137
banner25

Edirnespor GK'dan Vali Şahin'e ziyaret

Edirnespor GK’nın Yönetim Kurulu Üyeleri  Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Edirnespor GK Başkanı Şükrü Atamgüç, İkinci Başkan ve Basın Sorumlusu Savaş Üner, As Başkan Hasan Yürek, As Başkan Erkan Esenkal,  İdari Menejer Güçhan Sanal, Başkan Yardımcısı Yalçın Günal, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Alamut ve Genel Sekreter Halil Bodur, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Edirnespor GK Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Atamgüç, ziyarette yönetim olarak göreve yeni geldiklerin dile getirerek, takımın bugünkü durumu hakkında bilgiler verdi. Hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu dile getiren Atamgüç, “Yönetimiz azimli ve kararlı. Altyapı çalışmalarına önem veriyoruz. Kulüp olarak desteğe ihtiyacımız var. Edirne’de yaşayan herkesin ve yöneticilerin kulübümüze destek vereceğine inancımız tam” dedi.

Edirne Valisi Şahin ise valilik olarak kulübe ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Edirnespor GK’nın 22 numaralı forması kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Atamgüç tarafından Vali Şahin’e hediye edildi.

Ayrıca Atamgüç Vali Şahin’in yazdığı ‘Anılarla Yaşamak’ isimli kitabını kulüp adına imzalattı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30