banner78
banner25

Edirne'den bir tek o!
 Edirne'nin dünya çapında isim yapmış ve Avrupa şampiyonlukları gibi dereceleri bulunan su altı sporları sevdalısı Edebiyat Öğretmeni Birgün Erken Konya'da düzenlenen 81 ilden 81 öğretmen programının en gözde ismi oldu.
Monpalet ve su altı sporlarının yanında profesyonel olarak su altı fotoğrafçılığıda yapan Birgül Erken dünyanın en önemli dalış merkezlerinde su altı dünyasının güzelliklerini karelerine hapsederek,izleyenlerin özgürlüğüne bırakıyor.Aynı zamanda öğretmen olan Erken; 81 ilden 81 Ögretmen Programı kapsamında mesleki başarılarıyla fark yaratan, toplusal hizmet bağlamında mesai mefhumu olmadan çalışmalarla öne çıkmış öğretmenler, Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından Konya'da ağırlanmak ve Seb-i Aruz törenlerini izlemek üzere Konya'ya davet edildi.
Edirne'yi temsilen Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Birgül Erken seçildi.
2 gün boyunca Konya'da misafir edilen ve Türkiye'nin 81 ilinden gelen öğretmenlere Konya'nın tarihi hakkında bilgiler verildi. Rehberler eşliğinde turlar düzenlendi. Öğretmenlere çeşitli hediyeler sunuldu.
Bu yılki yılın öğretmen adayları arasında her ilden ikinci sırayı paylaşan öğretmenlerin kendi aralarındaki dostluk ve paylaşımlarla da yarattıkları etkileşim ve iletişim ortamı da programın amacına uygun şekilde uygulandığını destekler şekildeydi. Bir araya gelen öğretmenler kendi bölgelerinde yaptıkları çalışmaları arkadaşlarıyla paylaştılar.
Öğretmenlik mesleğinin algı ve statü düzeyini geliştirmek için geliştirilen bu uygulamada topluma hizmet eden öğretmenleri; farkındalıklarını paylaşıp topluma bunu yansımaları ve örnek olmaları için firsat tanınmış oldu.
Türkiye'nin 81 ilinden gelen öğretmenler Konya'daki misafirperverlikten memnun olduklarini ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30