banner137
banner25

Düşüncede mi kaldı?

Edirne’ye AVM kültürünü kazandıran Magri AVm’nin yeni br projeyi hayata geçirmek üzere olduğu öğrenildi.

Edirne’de ilk olarak AVM anlayışını kazandıran KİPA’nın ardından farklı bir konseptle Edirnelileri il dışına gitmekten kurtaran Magri yaptığı AVM ile adeta il dışına giden Edirnelinin parasının hem Edirne’de kalmasını sağladı hemde Edirne’ye çok sayıda insanın gelmesine zemin hazırladı.

Özelikle Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen çok sayıda turistin ilgisini çeken Margi AVM dolup taşarken bu potansiyeli fark eden bir başka dev AVM şirketi Edirne’ce yatırım yapma kararı aldı.Eroğlu grup olarak ERASTA adını verdikleri dev kapalı AVM’yi hizmete açmak için gece gündüz çalışan firmanın 2017 Mart veya Nisan ayı’nda AVM’yi açmayı hedefledikleri öğrenildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Margi yöneticilerinin Margi AVM’nin yanında bulunan yaklaşık 15 dönümlük kendirine ait olan ve Belediye’den alınan araziye yeni bir AVM çalışması yaptırdıkları öğrenildi.

Söz konusu proje için yaklaşık 2 yıldan bu yana çeşitli mimarlarla görüşerek Edirne’ye yakışan bir proje için uğraş verdikleri öğrenilen şirket yetkililerinin ERASTA AVM’nin devreye girmesi ile kapalı AVM projelerini askıya aldıkları yakın kaynaklardan edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30