banner78
banner25

Çok sayıda memurun yeri değişti!
 17 Aralık sürecinin ardından başlayan Edirne Emniyet Müdürlüğündeki değişim yeni il Emniyet Müdürünün atanması ile iyiden iyiye kendini hissettirdi.İlk olarak İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ın görevden alınarak Kaçakçılık ve Organize Şuçlar Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube ile Güvenlik şube müdürleri ile başlayan süreç yeni Emniyet Müdürünün göreve gelmesi ile hız kazandı. Alınan bilgiye göre Asayiş, Trafik Tescil Denetleme Şube, Toplum Destekli Polis, Terörle Mücadele, Çocuk Şube, Kapıkule, Pazarkule ve HamzabeyliHudut Şube Müdürlüklerinde görev değişikliği yapıldı. Üst düzey şube müdürleri ve komiserlerin yanı sıra çeşitli müdürlüklerde görev yapan polis memurların da görev yerlerinin değiştirildiği öğrenildi.

Görev yerlerinin değişikliği konusunda gazetecileri bilgilendiren Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, görev değişikliğinin ihtiyaçlar doğrultusunda yapıldığını ifade ederek, görev değişikliğinin gerekli olduğunu düşündüğünün altını çizdi. Bunun dışında herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Baştuğ, "Arkadaşlarımızın yeni görevlerinde daha dinamik ve aktif görev yapağını düşünüyorum" dedi.

Edirne emniyetinde görevlerinde değişiklik yapılan personel, yeni görevlerinde aktif olarak göreve başladı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30