banner137
banner25

CHP'nin ilk üçü belli oldu!

CHP Genel Merkezi tarafından bazı illerde ön seçim yapılacağı açıklamasının yapılmasının ardından,kolları sıvayarak “bende varım” CHP’liler bugün partililerin karşısında sandıktan çıkma yarışı verdiler.

Uzun bir süreden buyana seçmenlerini tek tek dolaşan CHP’li 17 aday, bugün yaptıkları başarılı çalışmanın meyvelerini aldılar.Partisine ve seçmenine güvenen ancak adaylığı garanti gören bazı adaylar sandığa gömülürken,gerçek anlamda CHP’ye gönül veren aday adayları sandıktan başarı ile çıktılar.

Bugün yapılan ön seçim sonuçlarına göre, 1. Sıra Okan Gaytancıoğlu, 2. Sıra Erdin Bircan ve 3. Sıra Gürkan Güneser olmak üzere belirlenirken rakiplerine büyük fark atan aday adaylarının 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde 25. Dönem CHP Edirne Milletvekili adayı olarak büyük yarışa dahil olacaklar.Okan Gaytancıoğlu üyelerden 3565’inin oyunu alırken,Erdin Bircan 2546, Gürkan Güneser ise 2271 oy aldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30