banner137
banner25

CHP’den “özgürlük konvoyu”
Adalet ve özgürlük için harekete geçen Edirne CHP il Başkanlığı Silivri’de tutuklu bulunan Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarına destek için yarın sabah Silivri’ye gidiyor.
İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada CHP Genel Merkezi’nin isteği doğrultusunda, ortak eylem kararına uygun olarak, 13.Aralık.2012-Perşembe günü saat 06:00 da Edirne Belediyesi önünden araç kaldıracaklarını belirttiler.
Özgürlük Konvoyları ile tüm Türkiey’nin yarın aynı saate Silivri’ye akacağının belirtilidği açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tutuklu CHP Milletvekillerine Özgürlük ve Adalet istemimizi, bir tedbir olmasına rağmen, AKP’nin adalet anlayışıyla verilmemiş bir hükmün, verilmemiş bir cezanın infazına dönüştürülmesine, tüm delillerin toplanmış, tüm yargılananların ifadeleri alınmış olmasına rağmen tutukluluk hallerinin devam ettirilmesine tepki göstermek ve Adaletin sağlanması için biz Edirne’li CHP’liler ve adalet isteyen herkes, birlikte Silivri’de olacağız”denilen açıklama sonrasında oluşturulacak grup ile 3 otobüs, 7 minibüs ve çok sayıda otomobilden oluşacak ve bir konvoyu yarın sabah hareket ettireceklerini kaydettiler.
Tüm Edirne halkının davetli olduğu destek konvoyunun saat 06:00 da hareket edeceği ve 08:30 da Silivri’de hazır bulunacağı belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30