banner137
banner25

Cesedi 3 km aşağıda bulundu!

Dün sabaha karşı Meriç Köprüsünden düştüğü tahmin edilen Trakya Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü 2 nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Mert Bektaş’ın cansız bedeni 34 saat sonra bulundu.

Meriç köprüsü seyir terası olarak bilinen noktada oturduğu görgü tanıkları tarafından belirtilen Mert Bektaş’ın arama çalışmaları sürerken acı haber Meriç nehri kıyısında bulunan ve bahçe işleri ile uğraşan bir kişi tarafından jandarmaya bildirildi.Nehir kenarında bahçe işleri ile uğraşan kişinin su yüzeyinde bir ceset olduğu yönünde ki ihbar üzerinde bölgede arama çalışması yapan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi, Sualtı Grup Amirliği,AFAD ekipleri ve jandarma ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi.

Yapılan incelemede su yüzeyinde bir dala takılmış olan cesedin dün sabaha karşı kaybolan Mert Bektaş isimli 21 yaşındaki şahsa ait olduğu tespit edildi.

Olay yerinde gelen morg aracı ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane morguna kaldırılan Bektaş’ın cesedinde yapılacak otopsinin ardından ölüm nedeninin anlaşılacağı belirtildi.

Köprünün seyir terası altında bulunan köprü ayaklarına başının çarpmış olabileceğini elde edilen bulgular doğrultusunda değerlendiren Polis, olayın bir intihar mı yoksa düşme neticesindemi olup olmadığını gelecek cevap doğrultusunda belirleyecek.

Mert Bektaş’ın gece saat 03:30’da köprü üzerinde oturduğunu görenlerin olması ve cep telefonunun düştüğü yerde bulunması ve Bektaş’a ait olduğu belirlenen saç ve deri parçalarının olması, olayı düşme gibi gösterirken ölüm nedeninin anlaşılması ile durumun açıklık kazanması bekleniyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30