banner137
banner25

Caddeler de yine aynı manzaralar!

Meteoroloji yetkilileri tarafında yapılan uyarılar sonrası ilimizi etkisi altına alan sağanak yağışlar belirli aralıklarla etkisini gösteriyor.Her yağmur sonrasında göle dönen cadde ve sokaklardan vatandaşlar rahatsız olurken,her yağış sonrasında sorunların aynı noktalarda yaşanmasının Belediyenin hatalarından kaynaklı olduğunu ileri sürdüler.

Özelikle Şükrüpaşa mahallesi, I. Murat ve Kocasinan mahallelerinin göle dönmesine neden olan yağışların alt yapı eksiliği ile alakalı olduğunu, ancak en önemli sorunun üst yapıyı yaparken hesaplamalar yapılmadan yapılmasına bağlı yaşandığını kaydeden vatandaşlar “İlhami Ertem caddesi ve Talatpaşa asfaltına dikkat edin.Bunu anlamak için mühendis olmaya gerek yok.Zaten bunları yapan mühendisse bizler bu mühendislerin aklında şüphe duyarız.Suyun akış yönüne refuj yapmak adeta bir engel koymak gibi.Zamanında bu caddeler tarlalık alandı ve dere yatağıydı.Dere yatağına bina yaparsanız ve yolların altından giderlerini yapmayarak suyun yol üstünden gitmesine imkan tanırsanız her zaman aynı görüntüler yaşanır.Refujların altları açılmalı ve suyun akışı sağlanarak caddelerin göle dönmesinin önüne geçilebilr”dediler.

Her yağış sonrası yaşanan manzaralar tekrarlanırken,belediye ekipleri dolan alt yağıyı temizlemek için yoğun çaba sarf etti.Trafik ekipleri ise araçların caddelerden kontrollü geçişlerini sağlamak adına trafik tanzimi yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30