banner137
banner25

BELEDİYE'NİN KAMERAMANI HAZIR!
Edirne Belediyesinin yapmış olduğu Mart ayı meclis toplantısında gündeme gelen ve ihtiyaç olduğu gerekçesi ile meclis gündeminde konuşulan 1900 TL maaşlı kameraman alım işi netlik kazandı.Edinilen bilgiye göre Kerim Yurk’un sahibi olduğu Edirne Haber gazetesinin yazı işleri müdürlüğü görevini yürüten Elif Davulcu’nun bahse konu kadroya resmi olarak atamasının yapıldığı ve Başkan Sedefçi’nin işçi kadrosundan resmi yazısını bugün onaylayarak personel müdürlüğüne sevkini yaptığı ve Davulcu’nun yarın iş başı yapacağı öğrenildi.
Bilindiği gibi Edirne Belediyesi kadrolarında hizmet alımı olarak üç adet kameraman ve fotoğrafçının yaklaşık 8 yıldır çalıştığı ve bu kişilerin aynı zamanda CHP için gece gündüz demeden hizmet verdiği ancak alınan bu kadro ile kendilerine büyük haksızlık yapıldığı görüşü belediyede kısa sürede geniş yankı buldu.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
[email protected] 12 yıl önce

gökhan bey, bende belediyede çalışıyorum ve sizi yakından takip ediyorum, ancak bu haber size yakışmadı. çünkü öncelikle biliyorum adını geçirdiğiniz kerim yurk sizin en zor zamanınızda size sahip çıktı. üstelik kameraman olarak alınan kişi bu işin içinden gelen, okulunu okumuş bir insan. ondan önce bir çok kişi aynı yöntemle alındı ama siz sessiz kaldınız. gerçekten bu haberi size yakıştıramadım. keşke biraz düşünerek yazsaydınız. insanları, başkasıyla olan sorununuz yüzünden karalamayın lütfen

Avatar
özkan demir 12 yıl önce

dile kolay sen 8 yıl emek ver. sonrada emeğin hiç edilsin yerine tepeden inme biri yerleşsin...

Avatar
bülent ceylan 12 yıl önce

belediyede bu kadar emek veren madem kamereman ve fotoğrafçı varken hangi akla hizmet yeni bir kamereman alınıyor bunların parası bizim cebimizden çıkmıyor mu ?

Avatar
SELİM DİŞLİOĞLU @[email protected] 12 yıl önce

edirnelimemur senin tuzun kuru galiba.. yarin öbürgün çoluğun çocuğun olur hizmet alimi bir yerde çalişir.. onun yaptiği işe dişaridan kadrolu biri girer.. görürüm o zaman seni teselli ederken..

Avatar
edirnelimemur @SELİM DİŞLİOĞLU 12 yıl önce

kimsetyi teselli falan ettiğim yok, sadece gerçekleri yazıyorum. gökhan beye en zor zamanında edirne haber gazetesi çıkmıştı, ayrıca haberde adı geçen çalışanların hiç birinin vasıfları bu kadroya tutmadı. gökhan bey neden daha önce alınanları yazamadı acaba? söylemek istedğim bir kişi işe girdi diye olay bu kadar büyütülmemeli, kişiler karalanmamalı. olaylara tek yanlı bakılmamalı

Avatar
edirnelimemur 12 yıl önce

değerli dostum, öncelikle gerçekleri bilmen gerekli. ben personelim ve kimin ne olduğunu bilityorum. gökhan beyde sadece belediye yazıyor. orada 6-8 yıl çalıştığını söylediklerinin bir tekinin bile vasıfları tutmuyor. bu iş için üniversite mezunu olmak, belgelerin olmak, dil kursu bitirmek gerekiyor. benim asil konum bu değil. gökhan bey kendisne ekmek veren, en zor zamanında sahip çıkan kerim yurk'u niye alet etöeye çalişiyor. sorunu belediye başkanimz ile, onun için kişilsel sorunlar buraya taşinmamali, yillarca dirsek çürütmüş ve okulunu okumuş ve işe girmiş insanlar üzerinden sorunlar çözülmez benim söylemek istediğim bu. yanliş değerlendirme yapmayin lütfen.

Avatar
selim dişlioğlu 11 yıl önce

selim dişlioğlu adlı kullanıcı kimsin sen benim adımı kullanıyorsun ? alper senmisin

banner30