banner78
banner25

Belediye önünde kavga!
Bugün öğlen saatlerinde belediye binası önünde meydana gelen kavgada sopalar havalarda uçuştu,bir kadın hastanelik edilircesine dövüldü.Edinilen bilgiye göre Menzilahır mahallesinin önde gelen Tutuşturan ve Derebeyi aileleri arasında kavga çıktı.Belediyenin arka sokağında başladığı iddia edilen kavga büyüyerek belediyenin önünde devam etti.Belediyeye ait tuvaletleri işleten Tutuşturan ailesi ile terminal otopark işletmesini yapan Derebeyleri arasında çıkan kavgada bir bayan başına aldığı sert darbeler sonrasında yaralandı.Belediye önünü bir anda savaş alanına çeviren iki ailenin fertlerinin tutuştuğu kavgaya kısa süre içinde takviye gelerek kavga büyüdü.Olayla ilgisi olduğu belirlenen ve iddiaya göre olay yerine gelerek araç içindekilerin aşağı inip kavgaya dahil olduğu ve silah teşhirinde bulunduğu 22 DH 992 plakalı araç belediyeye ait çiçeklik ve cenaze aracına da zarar verdi.
Belediye önüne hızlı bir şekilde gelen aracın önce yaya kaldırımı üzerinde bulunan çöp kovası ve çiçekliğe ardından da bekleme yapan cenaze aracına çarptığı belirtildi.
Belediye de olduğu bilinen ve yaşanan olaydan rahatsızlık duyduğu belirtilen Başkan Sedefçi ise kavgayı içeriden izlemek ve bilgi almakla yetindi.
Belediyeye yakın kaynaklar terminal işletmesini yapan ailenin sürekli olarak belediye içinde olduğunu ve kavganın belediye önünde olmasının bununla ilintili olduğunu belirtirken polis yaşanan olay sonrasında olaya müdahale etti.
Polis karakolunun önünde başlayan olaya ise karakoldan hiçbir polisin müdahale etmemesi ve çevreden gelen ekiplerin olaya müdahale ederek yatıştırması eleştiri konusu oldu.Olayı görenler ise bu ve benzeri kavgaların belediye de sürekli olduğunu ve buna önlem alınması gerektiğini ifade etti.Polis olay sonrası olaya karıştıkları belirlenen şahısları gözlatına alarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.Olayda kulanılan araç ise incelenmek üzere merkeze çekildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30