banner78
banner25

Başarıya ödül!

                Edirne Valisi Dursun Ali ŞAHİN, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan 54 personeli ödüllendirdi.

                Kapıkule VIP salonunda düzenlenen törene Edirne valisi Dursun Ali ŞAHİN’in yanısıra, Vali yardımcısı Beyazıt TANÇ, Gümrük ve Ticaret Daire Başkanları Muhammet Ali BAYTAN, Mehmet HATİPOĞLU, Mustafa ŞAHİN ve Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm YALÇIN ve personel katıldı. 

                Törende bir konuşma yapan Vali ŞAHİN, “Kapıkule  Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük kara hudut kapısından bir tanesi. Burada gecesini gündüzüne katarak çalışan  tüm arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. Burada gerçekten önemli işlere imza atan arkadaşlarımızda var. Her türlü kaçakçılık olayı ile karşılaşıyoruz. Bu arkadaşlarımızın gayretleri ile kaçakçılık olaylarını asgari düzeye indirmeyi başardık. Bu nedenle burada üstün gayretlerinden dolayı  54 personelimize başarı belgesi vereceğiz. Ben buradan tam gümrük personelimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30