banner137
banner25

Aşkı Edirne!

6 Haziran 2014 ila 25Aralık 2015 tarihleri arasında Edirne Valisi olarak Edirne’de görev yapan Dursun Ali Şahin Edirne’ye gelerek bazı ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’u ziyaret eden eski Vali Dursun Ali Şahin daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Edirne’ye olan sevgi ve özlemini her defasında dile getiren Şahin Edirne’de görev yaptığı zaman diliminde önemli işlere Belediye Başkanı Recep Gürkan ila imza attıklarını belirterek yaş nedeniyle ayrılmanın kendisinde derin üzüntü yarattığını dile getirdi.

İmkan olsa Edirne’de Valilik yapmak için yeniden gelebileceğini belirten Şahin “maalesef bize yaş vurdu.Yoksa yapacak çok işimiz vardı ve biz Belediye Başkanımız ile uyum içinde çalışıyorduk”dedi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan ise konu Edirne olunca “Valimiz elini taşın altına koymaktan kaçınmaz ve Edirne menfaatine olan her işte Edirne’nin çıkarı için kararlar alırdı”dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ziyaretin ardından Dursun Ali Şahin’i alarak Valilik bünyesindeyken Belediyeye devredilen Tarihi Hafız ağa konağına götürdü.Konağın Edirne Kent Tarihi müzesi yapılacağını ve kısa süre içinde yaşayan Edirne’nin burada canlanacağını belirten Başkan Gürkan çalışmalar hakkında Dursun Ali Şahin’e bilgi verdi.

Dönemin Valisi Şahin ise yaptığı işlerin ne kadar doğru olduğunu şimdi daha iyi anladığını belirterek “bu güne kadar kentin geçmişini anlatan bir müze yoktu.Gördüğüm kadarı ile başkan bu konuda önemli adımlar atmış.Hizmete açıldığı zaman Edirne adına ne kadar büyük bir kazanım olduğunu göreceğiz”dedi.

Şahin daha sonra görevi devrettiği Vali Günay Özdemir’i ziyaret için makama geçti.

Dursun Ali Şahin’in özel bir bankanın yönetim kurulunda görev aldığı ve yine bir başka şirkette danışmanlık yaptığı emekliliğini bu şekilde idame ettirdiği öğrenildi. 


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30