banner78
banner25

Aşk çeşmesi önünde “evet“
Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü 4. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Soner Çınar, evlenme teklif edeceği kız arkadaşı Özge Çetin'i bir bahaneyle Saraçlar Caddesi'ne getirdi.
Daha önceden yerlerini alan Çınar'ın arkadaşları, konfetileri attıkları sırada kız arkadaşının önünde diz çöken Çınar, ''Benimle evlenir misin-'' diye bağırdı.
Çetin'in ''evet'' yanıtını vermesi üzerine Çınar, kız arkadaşının parmağına daha önceden aldığı yüzüğü taktı.
Bu sırada, bir kemancının çaldığı şarkı eşliğinde bir süre dans eden genç çifte, caddeden geçenler ve kafelerde oturanlar alkışlarla eşlik etti.

-''Bayılmak üzereyim diyebilirim, çok güzeldi''

Soner Çınar, kız arkadaşına uzun süredir evlenme teklifi yapmayı düşündüğü ve sonunda böyle bir teklif yapmaya karar verdiğini söyledi.
Bu mutlu günde yanında olan herkese teşekkür eden Çınar,''Çok güzel oldu. Gerçekten bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok değik bir duygu, darısı bütün arkadaşlarımın başına'' dedi.
Yüzlerce kişinin arasında evlenme teklifi alan Çetin de ''Bayılmak üzereyim diyebilirim. Çok güzeldi, çok mutlu oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Caddedeki vatandaşlar ise ilk kez böyle bir evlenme teklifi gördüklerini belirterek, genç çifte tebrik etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hgfg fdf 12 yıl önce

haha çeşme boyanırken mi olmuş ne romantik :d

banner30