banner78
banner25

Akaryakıt istasyonuna sıçrayabilirdi!

Edirne Yeni sanayi Sitesi yakınlarındaki hurda araçların bulunduğu alanda çıkan yangın neredeyse akaryakıt istasyonuna sıçrayacaktı.

Özel bir şahsa ait olan hurda araçların durduğu boş alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.Tren garı girişi İstasyon caddesi üzerindeki alanda çıkan yangını gören vatandaşlar ilk olarak itfaiye ekiplerine haber verdi.Yangının başladığı alanın 10 metre yanında bulunan akaryakıt istasyonuna sıçrama tehdidini fark eden ekipler ilk etapta akaryakıt istasyonunda satışın durdurulmasını sağlayarak istasyonun faaliyetini sonlandırdı.Yer altında bulunan akaryakıt tanklarına yakın yerde çıkan alevleri söndürmek için olay erine 4 adet itfaiye aracı sevk edildi.Hurda araçların lastik aksamları ile iç döşemelerinin yandığı olayda itfaiye ekipleri kontrollü bir şekilde yangını söndürmeyi başararak olası bir facianın önüne geçtiler.

Akaryakıt istasyonunun sahibi ise alevlerinin iş yerine sıçramamsı için yangının söndürülmesi çalışmalarını endişeli bir şekilde seyretti.Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken yangının çıkış neni hakkında araştırma yapıldı.
Yagın esnasında olay yerine gelen çok sayıda polis ise İstasyon caddesini kontrollü olarak iki yönlü araç trafiğine kapattılar.Olası beklenmeyen bir olay karşısında ise 112 ambulansı ise hazır durumda bekletildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30