banner78
banner25

Ak Partide yeniden Kahve dönemi!
2 listenin katıldığı yarışta Ak Parti İl Başkanlığını Müjdat Kahve kazandı
605 resmi delegenin katıldığı seçimlere turuncu liste ile Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Ali Soydan, beyaz liste ile ise İl Başkanı Müjdat Kahve katıldı.Adayların sıra ile yaptığı konuşmalarda turuncu liste ile yarışan aday Ali Soydan verilen süre nispetinde konuşma yaparak Ak partinin vizyonundan ve gelecek hedeflerinden bahsetti.Yenilikçiler ve gelenekçiler arasında geçen seçimde il başkanı Müjdat Kahve ise beklenenin aksine kısa bir konuşma yaparak “aynası iştir kişinin lafa bakılmaz”diyerek 30 saniye süren konuşmasında salondan büyük alkış aldı.
Konuşmaların ardından seçimlere geçilerek delegeler tek tek isim isim okunarak sandık başına çağırıldı.İlçelerden başlanan oy verme işlemi bir saat sürdü ve sonunda oy verme işlemi tamamlanarak sandık açıldı.551 delegenin katıldığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayılırken 395 oyla beyaz liste Müjdat Kahve,154 oyla ise turuncu listede yarışan Ali Soydan oy aldılar.
Seçim sonrası kısa bir değerlendirme yapan Müjdat Kahve partide kazananın Edirne ve Ak Parti olduğuna dikkat çekerek hedeflerinin tüm partilileri kucaklayarak 2014 te ki yerel seçimler olduğunu belirtti.
Öte yandan partinin geçmiş dönem pek çok isminin listede yer almaması ise dikkat çekti.Bir çok partili eski isimlerin listede yer almayarak yeni isimlere yer verilmesini partiden bazı taşların yerinde oynadığını ve ak listenin yönetime geldiğini kaydettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30