banner78
banner25

Ak Parti iftarları tam gaz!
Edirne Ak Parti teşkilatı tarafından organize edilen ve her mahallede iftar düzenleyerek 100 bin kişiyi bir araya getirmeyi hedefleyen sokak iftarlarının Keşan Aşağı Zaferi mahallesindeki bölümü dün akşam yapıldı.
Edirne Ak parti Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu tarafından büyük bir titizlikle takip edilen ve hemen hemen her iftar programına katılımın üst düzeyde olması için gayret gösteren Ak Parti teşkilatları Keşan iftarını da başarı ile tamamladılar.Yaklaşık bin kişiye hazır yemek sunan ve mahallelinin hayır duasını alan Ak partili yöneticiler gösterdikleri ev sahipliğiyle de takdir topladılar.İnsanların bir araya gelmesi ve kaynaşması için öneli sayılan iftar programlarında komşuluk ilişkileri ve yardımlaşmanın yok olmaya başladığı şu günlerde böylesi önemli bir olguyla yola çıkan Ak partililerin bunda başarılı olduğunu kaydeden mahalle sakinleri dayanışmanın en güzel örneklerinin bu sayede sergilendiğini belirttiler.
Gün boyu Keşan ilçesi başta olmak üzere Mecideye ve sahil beldelerini dolaşan Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Aşağı Zaferiye mahallesinde verilen iftara kapı kapı dolaşarak vatandaşları ve esnafı davet etti.Esnaf tarafından olumlu karşılanan bu davet sonrasında çok sayıda komşu esnaf davete icabet ederek iftar yapma fırsatını buldular.
Gerçekleşen iftar programı sonrasında Ak Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından tertip edilen iftar programına katılarak burada Batı Trakyalı hemşerileri ile bir araya geldi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30