banner137
banner25

94 yıllık coşku!

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Edirne’de düzenlenen törenle kutlandı.Edirne’de düzenlenen törenler ilk olarak Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.Saat 10:00’da başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.Anıt önünde yapılan konuşmalar sonrasında 94 yıllık coşku Edirne Valisi Günay Özdemir’in il protokolünü makamında kabul etmesi ile son buldu.

Düzenlenen törene Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün,Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen,CHP Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu ile Kamu Kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile siyasi parti temsilcileri ve Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

Zafer Bayramı kutlamaları Edirne Belediyesi tarafından saat 21:00’da anıt önünde düzenlenecek Kahramanlık Destanı marşlarının söyleneceği müzik programı ile devam edecek.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30