banner137
banner25

4 ceset daha!

Geçtiğimiz hafta Edirne merkeze bağlı Bulgaristan sınırı yakınındaki Budakdoğanca köyünde bulunan 4 yabancı uyruklu kişinin cesedinin ardından,dün yine 4 kişinin cesedine daha ulaşıldı.

Sınırları yasa dışı yollardan geçmek üzere insan tacirleri tarafından Bulgaristan sınırına yakın olan noktalara getirilen yabancı uyruklu şahıslar umutla başladıkları yolculuklarını tamamlayamadan yaşamlarını yitiriyorlar.9 Nisan günü köylüler tarafından Karaağaç deresi yakınlarında bulunan ve hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen biri çocuk dört kişinin cesedinin ardından bölgede arama başlatan Jandarma ekipleri bir haftadan bu yana sürdürdüğü çalışmalar sonrasında yeni cesetlere ulaştı.

Soğuktan öldükleri tahmin edilen ve kuytu olduğu gerekçesi ile girdikleri alanda yaşamlarını yitirdikleri tahmin edilen 3’ü 3-4 yaşlarında çocuk, biri erişkin bayan olmak üzere toplam dört kişinin cesedine daha ulaştı.

Geçen hafta bulunan cesetlerin olduğu alana 200 metre mesafedeki noktada bulunan cesetlerin aynı gruba ait olduğu tahmin edilirken cesetlerin yine hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceği tahmin ediliyor.Cesetlerin el ve vücut parçalarının bazılarının ayrı olduğu, bir çoğunun çürümüş olduğu ifade edilirken geçen hafta bulunan cesetlerden bayan olanın üzerinde 700 dolar para çıkması olayın bir gasp veya cinayetle alakası olmadığını, cesetlerin mültecilere ait olduğunu doğruluyor.

Jandarma bölgedeki çalışmalarını hızlandırarak dere kenarında bulunan tüm çalı dipleri iz takip köpeği Araz’ın yardımı ile devam ediyor.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30